Angelique Nossent
Sferologe
M 06 53792697
E: info@beganegrond.nl


Nieuws:
Voetbal en ontwerpen
2018-07-18

Lees hiernaast hoe mijn loopbaan als ontwerper begon via het voetbal...

Angelique Nossent

mijn nieuwste boek is UIT!: In de vorm van sfeer. Bekijk hier de promo.

BESTEL HIER

Op 26 -02-2016 is het volgende artikel verschenen in het AD onder de kop Wonen.

Klik hier om naar het stuk te gaan.

    

Boek Sfeer in bewustzijn, is bewust zijn in sfeer

Mijn eerste boek over wat sfeer is, uit 2007 kent een tweede druk. In april 2016 verschenen bij era nova. KOOP HEM HIER

Workshops:

Boom logo BG  Sfeerleer start weer in januari 2017 met Anders waarnemen.

Sfeerlabel.nl

Op 25 april 2015 is mijn nieuwe website www.sfeerlabel.nl gelanceerd. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren door anders te kijken naar sfeer. We creeren sferen zelf. Zijn we trots op deze sferen? U kunt bij het maken van een nieuw inrichtingsplan ook mij als een sferologe inhuren. 

 

Mijn boek in kleur gezegd is verschenen.

In kleur gezegd vertelt zonder schroom het levensverhaal van Angelique. Zij reist langs de kleuren, het boek begint met zwart en na de regenboogkleuren komt zij in de periodes van laroen, limas, epine, kone en milon. Meer info.....


Het Sfeercongres 2012 was een groot succes!
Hieronder een fimoverzicht:

Sfeercongres2012 Angelique Nossent

 

Foto's: Isabelle Hattink

Angelique Nossent

Ik ben bevlogen door sfeer en sferen. 'Dit omdat ik sferen heel goed kan aanvoelen en invoelen. Daarnaast ben ik Synestheet. Ik zie bij woorden en geluiden kleuren.'

Dit helpt mij om mijn medemens en omgeving beter en makkelijker te begrijpen. Het thema waar ik erg veel voor voel is energetische communicatie.

Deze vorm van Communicatie staat voorop in alles wat ik doe. Communicatie is het 4de element van sfeer.

Dat het bewust worden van sfeer ook kan leiden tot persoonlijke groei en tot lekker in je vel zitten weten minder mensen.

Tijdens mijn leven heb ik voortdurend ervaren dat dit zo werkt. Mijn persoonlijk levensverhaal kent nog talloze voorbeelden van hoe u het bewust zijn van sferen kunt aanwenden voor uw persoonlijke ontwikkeling.

In kleur gezegd

 

Mijn boek In kleur gezegd is hier te koop voor € 26,95  
exclusief verzendkosten

 

  In kleur gezegd        

 BESTELLEN

 

Info

In kleur gezegd is het boek dat gaat over andersom communiceren, een herinnering tot bewust ZIJN. Hoe verwerk je 13 trauma's? Wat is de kosmische grap?
 
Beschrijving
Nu verschenen het
boek In kleur gezegd
van Angelique Nossent.
(1968) Zij herinnerde
zich na 13...
traumatische ervaringen
dat het leven
andersom werkt als
je tot bewust ZIJN
wilt komen.

Met foto’s van Isabelle
Hattink.
Aantal bladzijden: 152
Uitgeverij: piramidions
Jaar van (eerste) uitgave: 2014


Het doel van dit boek is voor Angelique Nossent tweedelig. Ten eerste een verwerking van 13 traumatische gebeurtenissen en ten tweede een herinnering van haar zielendoel met het herontdekken van het lezen van energie in de vorm van kleuren om mens, dier, plant en in omgevingen. Met behulp van de regenboogkleuren, zwart, waar het boek mee begint en wit vertelt Angelique Nossent haar levensverhaal. Aan de hand van de kleuren die zij voor zich ‘ziet’ en voelt in haar dagelijks leven. Het verhaal vertelt wat zij tegenkwam, hoe ze hiermee omging en hoe ze weer verder kon reizen de regenboog af. Met LEF, vallen en opslaan was zij instaat haar eigenwaarde en vertrouwen vast te houden op drijfzand. Tijdens elke kleurenfase speelde anderen personen een rol, voornamelijk Peters. Vanaf 2004 is Angelique in gaan zien dat haar uiterst heftige leven gezien kan worden als een kosmische grap. Inmiddels kent Angelique ongeveer 190 Peters. Haar leven heeft te maken met de trilling van personen met deze naam. Het zorgde er voor dat zij de dualiteit in haar leven kon ombuigen naar harmonie, de eenzaamheid naar samen ZIJN, zelfs als zij alleen is. Het verhaal speelt zich af in Nederland rond Rotterdam en Oostvoorne. Het boek beschrijft de periode vanaf 1982 tot 2014.

Prijs: € 26,95,- exclusief verzendkosten.
 
Levering vanaf 14 september 2014.

 

 

                                                  

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

Een reactie van een lezer

In kleur gezegd:

Een speels boek, origineel en heel erg eerlijk. Een boek dat je aan het denken, maar meer nog, aan het voelen zet. In een tijd waarin onze ratio nog altijd overheerst, is dit een zeer welkome oproep tot het ontwikkelen van ons ‘gevoelszintuig’: met praktische oefeningen en ontroerende persoonlijke verhalen om je op weg te helpen. Lees het zelf maar!

Natasja