Angelique Nossent
Sferologe
M 06 53792697
E: info@beganegrond.nl


Nieuws:
Voetbal en ontwerpen
2018-07-18

Lees hiernaast hoe mijn loopbaan als ontwerper begon via het voetbal...

Angelique Nossent

mijn nieuwste boek is UIT!: In de vorm van sfeer. Bekijk hier de promo.

BESTEL HIER

Op 26 -02-2016 is het volgende artikel verschenen in het AD onder de kop Wonen.

Klik hier om naar het stuk te gaan.

    

Boek Sfeer in bewustzijn, is bewust zijn in sfeer

Mijn eerste boek over wat sfeer is, uit 2007 kent een tweede druk. In april 2016 verschenen bij era nova. KOOP HEM HIER

Workshops:

Boom logo BG  Sfeerleer start weer in januari 2017 met Anders waarnemen.

Sfeerlabel.nl

Op 25 april 2015 is mijn nieuwe website www.sfeerlabel.nl gelanceerd. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren door anders te kijken naar sfeer. We creeren sferen zelf. Zijn we trots op deze sferen? U kunt bij het maken van een nieuw inrichtingsplan ook mij als een sferologe inhuren. 

 

Mijn boek in kleur gezegd is verschenen.

In kleur gezegd vertelt zonder schroom het levensverhaal van Angelique. Zij reist langs de kleuren, het boek begint met zwart en na de regenboogkleuren komt zij in de periodes van laroen, limas, epine, kone en milon. Meer info.....


Het Sfeercongres 2012 was een groot succes!
Hieronder een fimoverzicht:

Sfeercongres2012 Angelique Nossent

 

Foto's: Isabelle Hattink

Sfeer Congres

 

 Op 1 november 2012 heeft  

Angelique Nossent eigenaresse van Begane Grond: 

 

' Is prettig voelen te ontwerpen?' 

een Congres over en met Sfeer..   

 

georganiseerd!

 

 

 Sfeer… iedereen heeft ermee te maken. En velen van ons benoemen vaak hoe de bepaalde sfeer ergens is. Toch is er nog weinig bekend over sfeer, zo bleek een aantal jaar geleden uit literatuuronderzoek naar dit onderwerp. Daarom is Begane Grond in 2001 gestart met het doen van onderzoek naar en het publiceren over sfeer. Inmiddels zijn er meerdere boeken en columns verschenen en ontstaan er langzaam maar zeker meer verbindingen tussen sfeerleer en andere disciplines, zoals bijvoorbeeld psychologie, buitenruimte-ontwerp, architectuur, mode, en interieurinrichtingen.

Boordevol interessante lezingen en leuke dialogen. We hebben in gezet op hoge kwaliteit, speelsheid, laagdrempeligheid, professionele ontmoeting. We willen meer: meer inspiratie en kennis vanuit andere disciplines, meer dialoog. Het prikkelen van je zintuigen.

Ons stond een dag voor ogen: met enthousiaste, nieuwsgierige deelnemers; inspirerende, relevante en inzichtgevende colleges door deskundigen uit verschillende sectoren; boeiende, diepgaande gesprekken waarin de deelnemers samen leren door te doen en te ervaren. Tussendoor plezier en gekkigheid.
Een dag waar iedereen aan het eind blij en voldaan naar huis gaat, verrijkt met ideeën en ontmoetingen.

Is prettig voelen te ontwerpen?
Uit onderzoek blijkt dat als mensen zich prettig voelen, zij zich meer verbonden voelen met de omgeving en meer verantwoordelijk zijn voor deze omgeving. Mensen zich laten verbinden is door de inrichting van omgevingen en plekken te realiseren. Lees hier het verslag van  tuinfluisteraar Elly Borsboom: dubbelklik op de foto.

          Marion Matthijssen en Angelique Nossent

 

zie ook de knop artikelen en vind het artikel over het Sfeercongres 2012 van Pieter Matthijssen in mijn nieuwste boek. Foto's zijn van Isabelle Hattink.

 

Angelique Nossent- Begane Grond - info@beganegrond.nl

Marion Matthijssen -  Bijeenkomsten & Onderzoek.

 


 

 

 

 

spreuk an